Zakąski zimne:
-
Sałatka grecka
-
Sałatka firmowa
-
Befsztyk tatarski z polędwicy
-
Befsztyk tatarski z wołowiny
-
Śledź w oleju
-
Śledź w śmietanie
-
Szynka gotowana
-
Szynka konserwowa
-
Kabanosy
-
Salami
-
Ser żółty
Zakąski gorące:
-
Pstrąg soute (wg wagi)
-
Bogracz wołowy po węgiersku
-
Flaki wołowe
-
Stek wieprzowy z cebulą
-
Kotlet schabowy po parysku, pieczarki w patelni
-
Befsztyk z polędwicy wołowej, pieczarki z patelni
-
Jajecznica z pieczarki
-
Jajecznica z boczkiem
-
Jajecznica z szynką
-
Golonko bez kości (wg. wagi)
-
Szaszłyk z polędwicy wieprzowej
-
Sznycel cielęcy
-
Filet z kurczaka
-
Łosoś z grilla